Enquête vrijwilligers

De onderzoekscommissie van sv VENO is benieuwd naar de mening van vele vrijwilligers over diverse onderwerpen binnen sv VENO. Daarom zullen een groot aantal vrijwillgers een persoonlijke bericht ontvangen via de mail om deel te nemen aan deze enquête.
De onderzoekcommissie hoopt op een groot aantal reactie, zodat zij een goed beeld kunnen krijgen wat er speelt binnen sv VENO.

 

V.E.N.O. 1 Winnaar bij het zaalvoetbaltoernooi van s.v. V.E.N.O. 2018

Het 25e zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door sportvereniging V.E.N.O. uit Vollenhove kende veel spanning. V.E.N.O. wist zich te plaatsen voor de finale. De tegenstander was Kraggenburg.

Nemo en Tonego streden om de 3e en 4e plaats.
R.K.O. en S.V.M. bonden de strijd aan strijd aan om de 5e en 6e plaats.
V.E.N.O. 2, Willemsoord, Kuinre en Lemmer kwamen niet door de voorrondes.
Vrijdagavond werd V.E.N.O. 1 winnaar van poule A met Kraggenburg en R.K.O. als 2e en 3e.
Zaterdagavond werd NEMO uit Meppel poulewinnaar met Tonego en S.V.M. als 2e en 3e.

Lees meer...

25e ZAALVOETBALTOERNOOI s.v. V.E.N.O.

 

V.E.N.O. 2 niet naar de finalepoule van zondagmiddag.

V.E.N.O. 2 is er niet in geslaagd om de finalepoules te bereiken in het eigen zaalvoetbaltoernooi. V.E.N.O. 2 speelde gelijk tegen S.V.M., verloor van Meppel 2 en Tonego en won van Lemmer. V.E.N.O. 2 eindigde evenals S.V.M. met 4 punten, maar S.V.M. had een beter doelsaldo. Tonego en Meppel 2 waren duidelijk de betere teams deze avond. Beide teams eindigden met 10 punten, maar Meppel 2 had een beter doelsaldo. Lemmer viel vanavond tegen en eindigde als laatste.

Lemmer en V.E.N.O. 2 dus uitgeschakeld.

Meppel 2, Tonego en S.V.M. naar de finalepoule van zondagmiddag.

Zondagmiddag worden de finalepoules van dit toernooi gespeeld.
Om 13.30 uur wordt begonnen met de wedstrijd V.E.N.O. 1 tegen Tonego.

25e ZAALVOETBALTOERNOOI s.v. V.E.N.O. 2018

Het is V.E.N.O. 1 prima gelukt om op de 1e dag van het eigen zaalvoetbaltoernooi door te dringen tot de finalepoules van zondag. In de 1e wedstrijd werd met 5-3 gewonnen van R.K.O. Daarna werd in een aftastende wedstrijd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Kraggenburg. In de 3e wedstrijd tegen Willemsoord werd met 1-0 gewonnen, waarna de laatste wedstrijd met 8-1 werd gewonnen van Kuinre.

DSC 6595

Lees meer...

Nieuwsbrief