Club van 50

De club van 50 bestaat uit mensen die sv V.E.N.O. een warm hart toedragen en jaarlijks een bedrag van €50,00 overmaken.

Voor sv V.E.N.O.
De club kan hiermee zaken realiseren waar sv V.E.N.O. in de reguliere exploitatie niet aan toekomt of waar zij een lager prioriteit aan geven. Dit zijn zaken die het voor leden, vrijwilligers en toeschouwers net wat prettiger maken, maar niet of indirect met voetbal te maken hebben.

Zo heeft de club van 50 gezorgd voor een nieuwe televisie in de kantine en een versterker voor de geluidsinstallatie. Ook is er door de club van 50 gezorgd voor een nieuw publicatiebord en komen er binnenkort nieuwe trainingsdoeltjes voor de jeugd en een tassenrek in de kantine.

Voor U!
Als lid van de club van 50 wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en heeft u een stem in het kiezen van doelen die door de club moeten worden gerealiseerd! Tevens wordt u vermeldt op het bord inde kantine.

Hoe?