De contributie voor het seizoen 2015-2016 bedraagt per jaar:

contributie 2015-2016

NB. Contributie spelende leden is inclusief bijdrage in het kledingfonds. Iedere speler krijgt hieruit zijn/ haar wedstrijdtenue in bruikleen.

Wij verzoeken onze leden vriendelijk om per automatisch incasso te betalen. Dit kan per jaar, per halfjaar of per kwartaal.
Bij een stornering van de incasso, brengen wij 5,00 aan extra kosten in rekening voor het maken en versturen van de herinneringsnota.

NB. Voor kinderen jonger dan 18 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, kan een beroep worden gedaan op het jeugdsportfonds van de gemeente.
LET OP: de contributieverplichting wordt aangegaan voor één seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzegging dient vóór 1 juni plaats te vinden!

Aanmelden
Om je aan te melden bij sv V.E.N.O. moet bijgaand aanmeldingsformulier volledig ingevuld en ingeleverd worden. Inleveren kan tijdens wedstrijddagen bij V.E.N.O. of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mutatieformulier 2015-2016

Overschrijvingen
Een overschrijving moet aangevraagd worden, wanneer je minder dan 4 jaar voor aanmelding lid bent geweest van een andere vereniging. In dat geval moet er een overschrijvingsformulier ingevuld worden. Dit formulier dient door de speler én de vorige vereniging ingevuld te worden. Informatie hierover kun je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opzeggen
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel seizoen en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Wil je je lidmaatschap bij V.E.N.O. opzeggen, meldt dit dan tijdig (vóór 1 juni) bij de ledenadministratie, Alleen schriftelijke opzeggingen worden geaccepteerd. (dus mondeling melden bij leider of bestuurslid is NIET voldoende).

Wijzigingen
We willen graag dat we onze leden op de juiste manier kunnen bereiken. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om wijzigingen zoals:
-    Adres, postcode en woonplaats
-    Telefoonnummer (vast én mobiel)
-    E-Mailadres
-    Bankrekeningnummer

De contributie voor het seizoen 2013-2014 bedraagt per jaar:

35+/45+                                                   45,55

Senioren (18 jaar en ouder)                  € 147,24

Junioren (12 t/m 17 jaar)                      € 116,52

Pupillen (5 t/m 11 jaar)                            90,46

Kabouters                                                 30,00