Veno D2 eindigt seizoen op een knappe 2e plaats

In de voorjaarscompetitie heeft Veno D2 gestreden voor het kampioenschap in een competitie met Tonego D1, Urk D7, Flevo Boys D8, Alcides D4, Msc D4. Omdat de ploeg onder leiding van trainers Jan Wouters en Stefan Vis in het najaar knap bij de bovensten zijn geƫindigd mochten ze in het voorjaar voetballen in een zware competitie met de bovenste ploegen van verschillend competities.

Lees meer...

V.E.N.O. D2 Kampioen !

kampioensfoto D2 2013-2014

Net als afgelopen jaar is onze D2 kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.

Onder de bezielende leiding van de trainers Frederik Bakker en Ruben de Lange werden de tegenstanders op grote achterstand gezet in de poule.

Een week geleden werd al duidelijk dat onze mannen niet meer te achterhalen waren, maar vandaag werd de feestvreugde nog extra vergroot door een 2-0 overwinning in Wolvega.

Het kampioenschap werd uitbundig gevierd en natuurlijk had leider Pieter een 'kampioenenkar' geregeld, zodat heel Vollenhove kon meegenieten.

kampioenkar VENO D2 800x578

Gefeliciteerd kampioenen !!

kampioensfoto D2

D2 maakte het eerst nog wel even spannend in de uitwedstrijd tegen Wolvega. Ze kwamen met 1-0 achter.

Uiteindelijk is het toch goed gekomen en werd er overtuigend met 2-7 gewonnen.

Gefeliciteerd mannen!

Teaminfo VENO JO13-1