Teaminfo VENO MO17-1 (MB1)

Spelers sv VENO MB1 seizoen 2016-2017

1            Alicia Alting
2 Anouk de Boer
3 Dewi den Boer
4 Ruth Galama
5 Shehenaz Hussein Awes
6 Amber Keppel
7 Sam de Lange
8 Demi vd Linde
9 Manon Visscher
10 Anne van Wendel
11 Sanne vd Woude
12 Thirza Zandink
13 Silke Zomerman
   

 

Begeleiding sv VENO MB1 seizoen 2016-2017

Trainer:        Rien Keppel   
Trainer: Arnold te Riele        
Leider: Githa den Boer

 

MC1 KAMPIOEN!

VOLLENHOVE - Met een klinkende overwinning van 11-0 brachten de meiden van sv VENO MC1 het kampioenschap in veilige haven. Het elftal bestaande uit vele talenten welke de dameshoofdmacht binnen enkele jaren zal aanvullen was bestand tegen de druk. Titelkandidaat zijn en uiteindelijk ook Kampioen worden is niet altijd even makkelijk. Maar vandaag was er geen twijfel mogelijk. 

In de rust was het eigenlijk al wel duidelijk en werden de eerste kampioen foto’s al gemaakt. Echter na het laatste fluitsignaal van de scheidrechter kon het feest losbarsten. De feestvreugde werd echter nog vergroot door hun sponsor The Peppermill. Zoals het behoord bij echte kampioenen kregen zij een prachtig T shirt als aandenken. 

Lees meer...

Op titelkoers!

Op 14 september 2013 begon de competitie voor s.v. V.E.N.O. MC1 thuis tegen Flevo Boys MC1. Met wat geluk, een eigen doelpunt in de laatste minuut, wonnen zij deze wedstrijd met 3-2. Dat dit het begin zou zijn voor een succes reeks had niet iedereen voorzien.

Lees meer...

Meisjes D1 s.v. V.E.N.O. gesponsord door The Peppermill

Nadat onlangs de meisjes C1 voorzien werden van nieuwe tenues zijn nu ook de meisjes D 1 junioren voorzien van nieuwe tenues. De sponsorcommissie van s.v. V.E.N.O. is zeer verheugd met de afspraak met The Peppermill voor dit team.

md1

Lees meer...

Nieuwsbrief