Het moet allemaal eerst nog maar gebeuren......

 sv VENO zondag 1 kan aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Oranje Zwart kampioen worden, 3 punten voorsprong en +8 qua doelsaldo op achtervolger vv Oldeholtpade is het verschil wat VENO in stand moet houden.

In het kader van een eventueel feestje is er besloten om een commissie samen te stellen, mede omdat we merken dat er veel mensen wat willen doen (ontzettend positief!) willen we dit graag in goede banen leiden.

Voor vragen en/of opmerkingen wat betreft deze dag kunnen jullie de volgende heren benaderen;
Max Jongman - 06-20003733
Rien Schuttenbelt - 06-25026991
Roberto Kwakman - 06-23979947

Wil je mee met de bus dan kun je opgeven bij de volgende heren (vertrek 12.30 uur, kosten € 10,00 p.p.).
Robert Kleene - 06-23354698
Bastiaan Smit - 06-34223303

Vragen richting selectie en staf kan via;
Guido Wind - 06-27385335

We hopen hiermee iedereen te kunnen bereiken en voor een ieder er eventueel een ontzettend mooi feest van te maken waar VENO en Vollenhove nog jaren over praten.

Er volgt deze week (woensdag of donderdag) nog een update!

MAAR, we zijn er nog niet... en het moet eerst allemaal nog! Laat dat duidelijk zijn, voor iedereen!

 

IJzer smeden als het heet is

 

Het bestuur en de senioren-commissie zijn verheugd dat de succesvolle samenwerking tussen; bestuur, senioren-commissie, elftalleiding en de mannen van de zondagselectie wordt verlengd. Onder het mom van “Never change a winning team” ligt bestendiging van de huidige samenstelling van trainers (eerste, tweede, keepers), leiders, verzorging en sponsoren voor de hand. Misschien wat prematuur, maar hoop doet leven: de champagne smaakte naar meer!!!

Ton Edwin en Abe

Nieuwe gezichten in Sponsorcommissie SV VENO

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie van SV VENO. Na een periode waarin de kar getrokken werd door een tweetal vrijwilligers is er nu een nieuwe aanwas gekomen. Max Jongman is de nieuwe voorzitter, Lars de Boer zal fungeren als secretaris, Rien Schuttenbelt, Guido Wind en Roberto Kwakman zijn als algemeen lid toegevoegd aan de commissie.

Huidig voorzitter Rolf Dragt geeft aan erg blij te zijn met het nieuwe bloed; De laatste jaren bestond de commissie praktisch uit 2 personen, naast mijzelf was dat Henry Nassette die maar liefst 21 jaar onderdeel is geweest van het Sponsor-gebeuren bij VENO. Nadat ik binnen het bestuur heb aangegeven dat ik mijn zakelijke werkzaamheden niet langer op een goede manier kon combineren met de werkzaamheden voor de club heb ik besloten de taken over te dragen. Henry besloot daarop zich ook terug te trekken uit de sponsorcommissie.

Max Jongman: Toen we begrepen dat Henry en Rolf hadden aangegeven te stoppen hebben we de koppen even goed bij elkaar gestoken; het leek ons een leuke uitdaging en gelukkig is er door de voormalige sponsor commissie aangegeven gedurende de komende maanden alles goed te willen overdragen. We starten met fris elan en volle inzet. Natuurlijk wil ik vanaf deze plaats de voormalige commissie leden ook hartelijk danken voor hun jarenlange inzet.

Enquête vrijwilligers

De onderzoekscommissie van sv VENO is benieuwd naar de mening van vele vrijwilligers over diverse onderwerpen binnen sv VENO. Daarom zullen een groot aantal vrijwillgers een persoonlijke bericht ontvangen via de mail om deel te nemen aan deze enquête.
De onderzoekcommissie hoopt op een groot aantal reactie, zodat zij een goed beeld kunnen krijgen wat er speelt binnen sv VENO.

 

V.E.N.O. 1 Winnaar bij het zaalvoetbaltoernooi van s.v. V.E.N.O. 2018

Het 25e zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door sportvereniging V.E.N.O. uit Vollenhove kende veel spanning. V.E.N.O. wist zich te plaatsen voor de finale. De tegenstander was Kraggenburg.

Nemo en Tonego streden om de 3e en 4e plaats.
R.K.O. en S.V.M. bonden de strijd aan strijd aan om de 5e en 6e plaats.
V.E.N.O. 2, Willemsoord, Kuinre en Lemmer kwamen niet door de voorrondes.
Vrijdagavond werd V.E.N.O. 1 winnaar van poule A met Kraggenburg en R.K.O. als 2e en 3e.
Zaterdagavond werd NEMO uit Meppel poulewinnaar met Tonego en S.V.M. als 2e en 3e.

Lees meer...

Nieuwsbrief