Auto-Christiaan en Hamstra Schroothandel beëindigen hoofdsponsorschap SV VENO

Onlangs hebben Willem Hamstra, Jacob van der Voort en Christiaan Hamstra in een persoonlijk gesprek met het bestuur aangegeven, voor dit moment, te willen stoppen met het sponsoren van SV VENO zondag 1. Het bestuur en de sponsorcommissie vinden dit vanzelfsprekend erg jammer en betreuren dit besluit.

Natuurlijk willen we de families Hamstra en van der Voort heel hartelijk danken voor de jarenlange ondersteuning aan onze vereniging. Niet alleen in financiële zin maar ook hun betrokkenheid bij de club en de diverse feestjes is zeer waardevol geweest.

De sponsorcommissie is inmiddels in gesprek met nieuwe kandidaten voor het sponsoren van de teneus van VENO 1 zondag. We hopen hier over enkele weken meer informatie over te kunnen geven.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring bij SV VENO? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen graag contact met u op.