s.v. V.E.N.O. te Vollenhove organiseert samen met ABS / Vakgarage Groen en HetUitzendBureau.nl Vollenhove wederom een groot regionaal zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght op 12, 13 en 14 januari 2018

Op 12, 13 en 14 januari 2018 organiseert sportvereniging V.E.N.O. voor de 25e keer het groot regionaal zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght in Vollenhove. Deze indoorhappening onderscheidt zich van de andere zaalvoetbaltoernooien door het Amerikaanse tintje, dat in enkele spelregels zit. Zo wordt tijdens iedere wedstrijd gedurende enkele, van te voren vastgestelde periodes, muziek in de sporthal afgespeeld. Voor de spelende teams is het zaak om tijdens dit muzikale intermezzo te scoren, want ieder doelpunt is op dat moment een dubbelteller. Verder worden op de finaledag de wedstrijden bij gelijke stand niet beslist door de traditionele strafschoppen maar door shoot-outs. De spelers komen dan nadrukkelijk in de schijnwerpers te staan en mogen vanaf de middenstip proberen de concurrerende keeper binnen 5 seconden te verschalken. Het publiek waardeert deze extraatjes altijd enorm.

De voorronden van het toernooi worden gespeeld op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari van 19.00 tot 22.30 uur. De nummers 1 tot en met 3 van iedere poule plaatsen zich voor de grote finaledag op zondag 14 januari. Totaal 6 verenigingen gaan dan vanaf 13.30 uur uitmaken wie zich dit jaar winnaar mag noemen. Na het spelen van twee finalepoules staat de strijd om de derde en vierde plaats gepland om ongeveer 16.45 uur. De grote finale vindt plaats om ongeveer 17.00 uur. De prijsuitreiking zal om 18.15 uur plaatsvinden.

Vrijdag- en zaterdagavond zal na afloop van de wedstrijden muzikaal entertainment worden verleend door d.j. Mark Donders. Zondagmiddag en-avond zal het muzikaal entertainment worden verzorgd door het duo Vida en dj Koen.

Ook dit jaar is er weer een verloting, waarbij deelnemers het lot in eigen hand nemen. Door het werpen van een vliegtuigje naar de middenstip kunnen deelnemers elke dag in aanmerking komen voor de hoofdprijs een dinerbon van Restaurant Robuust.

De organisatie prijst zich zeer gelukkig met de grote belangstelling van de sponsoren voor dit toernooi. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi te organiseren. Wij hopen alle V.E.N.O. sponsors, supporters en vele anderen te mogen ontmoeten tijdens dit weekend in sporthal De Burght.

Nieuwsbrief