Speler, Vrijwilliger en Talent van 2017 gekozen

sv veno 2017

Spelers, leden en vrijwilligers van sv V.E.N.O. hebben de afgelopen weken hun nominatie uitgebracht via de website voor de verkiezing van speler, talent en vrijwilliger van het jaar 2017.

Voorafgaande aan het Maarten Mosterdijk Mix toernooi werden de genomineerde kandidaten bekend gemaakt aan de aanwezige spelers, leden en vrijwilligers. Deze aanwezige spelers, leden en vrijwilligers konden via een keuze formulier de uiteindelijke winnaars bepalen.

In 2010 was hij al eens verkozen als Talent van het jaar en dit jaar werd Mark Hofstede Speler van het jaar 2017. Zijn directe concurrent Gert Jan van Limburg werd tweede. Terwijl Jod Zomerman, vorig jaar nog talent van het jaar 2016, als derde eindigde in deze categorie.

De strijd voor de titel Talent van het jaar 2017, ging tussen Roy Hofstede en Justin Spaak. Met een klein verschil werd Roy uitgeroepen tot Talent van het jaar 2017. Als derde in deze categorie eindigde Sander Smit.
De eeuwige roem voor vrijwilliger van het jaar 2017 ging overduidelijk naar Siemen Jongman die dit jaar zijn naaste concurrenten, Rolf Dragt en Wilko Boltje op grote achterstand hield.

Namens sv V.E.N.O. feliciteren wij Mark, Roy en Siemen met hun overwinning.