25e ZAALVOETBALTOERNOOI s.v. V.E.N.O. | Dag 1

Het is V.E.N.O. 1 prima gelukt om op de 1e dag van het eigen zaalvoetbaltoernooi door te dringen tot de finalepoules van zondag. In de 1e wedstrijd werd met 5-3 gewonnen van R.K.O. Daarna werd in een aftastende wedstrijd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Kraggenburg. In de 3e wedstrijd tegen Willemsoord werd met 1-0 gewonnen, waarna de laatste wedstrijd met 8-1 werd gewonnen van Kuinre. Kraggenburg won ook 3 wedstrijden en speelde gelijk tegen V.E.N.O.. Beide teams eindigden met 10 punten.

V.E.N.O. 1 werd 1e in de poule op basis van een beter doelsaldo. De 3e ploeg die doorging naar de finaleronde van zondag was R.K.O. De beslissing hiervoor viel pas in de laatste wedstrijd, want R.K.O., Willemsoord en Kuinre konden alle 3 nog geplaatst worden. Door een 3-1 overwinning van R.K.O. op Willemsoord, was R.K.O. het 3e team, dat doorging naar de finalepoule. Willemsoord en Kuinre uitgeschakeld.

Zaterdagavond worden de wedstrijden in poule B gespeeld. De 1e wedstrijd is om 19.00 uur V.E.N.O. 2 tegen S.V.M.