Veno 2 verliest!

Veno 2 verliest bij Raptim

Zondag 15 Oktober stond voor Veno 2 de lastige uitwedstrijd tegen Raptim 3 op het programma.

Na voor velen een korte nacht, was om 09:00 uur precies het grootste gedeelte van de succes formatie van Abe de Boer keurig op tijd present. Echter was captain Wilco Boltje nog nergens te bekennen, en werd er al gauw achterhaald dat hij zich de avond/nacht ervoor flink had laten gaan bij de Edwin Evers band. Niet gek natuurlijk, want niemand wil daar nuchter naar luisteren. Tenzij je zelf Edwin Evers bent.

Lees meer...

Veno 2 wint op bezoek bij Hodo

Op de mooie 1e dag van oktober stond er voor VENO 2 de uitwedstrijd tegen HODO 2 op het programma. Daar waar VENO vorige week in de wedstrijd tegen vv Steenwijk de punten in Vollenhove wist te houden, kwam HODO in Coevorden hard in aanraking met Raptim 3: 7-2. Net als VENO was ook de tegenstander van vandaag vorig jaar via de nacompetitie gepromoveerd naar de tweede klasse en destijds had HODO 2 zich een wisselvallig tegenstander getoond. Met een moyenne van maarliefst 8 doelpunten per wedstrijd, het werd 8-0 in Vollenhove en 5-3 in Hollandscheveld, was het vooruitzicht dat er in ieder geval voor de neutrale toeschouwer weer veel te genieten zou zijn.

Lees meer...

Veno 2 wint eerste competitieduel

 

Voor Veno 2 stond op zondag 24 september de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. Na vorig jaar met tegenzin te zijn gepromoveerd vanuit de 3de klasse kan het tweede het dit seizoen een niveautje hoger gaan proberen. Tegenstander in deze thuiswedstrijd was een oude bekende, VV Steenwijk 2, de ploeg waarop Veno 2 zich jaren geleden nog stukbeet in de strijd om het kampioenschap. Vraag is hoe de verhoudingen anno 2017 liggen en wie vandaag als sterkste uit de strijd komt.

Lees meer...

Veno 2 een ronde verder in de beker

Veno 2 door in de beker:

Veno 2 mocht zondag 17 september aantreden tegen VV Renado 2 uit Sint Nicolaasga. Renado dat net als Veno 2 via de nacompetitie wist te promoveren naar de reserve 2e klasse, kwam voor de overwinning naar Vollenhove toe. Waar Veno 2 vorige week verrassend wist te winnen bij SC Emmeloord 2, moest Renado met de billen bloot en verloor met 0-6. Hierdoor wist Veno 2 dat het aan een gelijkspel genoeg had om een ronde verder te komen in de beker. VV Renado speelt uit en thuis nooit voor 12:00 uur. De club is van ouds her een katholieke club. In de wandelgangen gaat het gerucht dat onze grensrechter Ton Alves twijfelt om over te stappen naar VV Renado.

Lees meer...

Veno 2 stunt in Emmeloord

Veno 2 stunt in Emmeloord:

Zondag 10 September mocht het 2e elftal van SV Veno, aantreden tegen reserve hoofdklasser SC Emmeloord 2. De ploeg van Abe de Boer ging met de doelstelling weg om er een wedstrijd van te maken, de spelers onderling waren tevreden met een doelpunt en minder als 10 doelpunten tegen. Veno 2 was helaas niet compleet door blessures en vakanties. Toch was het Abe gelukt om op pad te gaan met 13 spelers. Uit het 1e elftal deden Rick Lobers en Jos bril mee, ook mocht het team, Bastiaan Smit en Sven van Bruggen welkom heten uit het 3e elftal. Doordat Jos mee deed, werd besloten om Niels ten Wolde als voetballer te gebruiken in plaats van keeper. Onderaan het verslag staat de opstelling van Veno 2.

Lees meer...

Nieuwsbrief