Het moet allemaal eerst nog maar gebeuren......

 sv VENO zondag 1 kan aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Oranje Zwart kampioen worden, 3 punten voorsprong en +8 qua doelsaldo op achtervolger vv Oldeholtpade is het verschil wat VENO in stand moet houden.

In het kader van een eventueel feestje is er besloten om een commissie samen te stellen, mede omdat we merken dat er veel mensen wat willen doen (ontzettend positief!) willen we dit graag in goede banen leiden.

Voor vragen en/of opmerkingen wat betreft deze dag kunnen jullie de volgende heren benaderen;
Max Jongman - 06-20003733
Rien Schuttenbelt - 06-25026991
Roberto Kwakman - 06-23979947

Wil je mee met de bus dan kun je opgeven bij de volgende heren (vertrek 12.30 uur, kosten € 10,00 p.p.).
Robert Kleene - 06-23354698
Bastiaan Smit - 06-34223303

Vragen richting selectie en staf kan via;
Guido Wind - 06-27385335

We hopen hiermee iedereen te kunnen bereiken en voor een ieder er eventueel een ontzettend mooi feest van te maken waar VENO en Vollenhove nog jaren over praten.

Er volgt deze week (woensdag of donderdag) nog een update!

MAAR, we zijn er nog niet... en het moet eerst allemaal nog! Laat dat duidelijk zijn, voor iedereen!

 

Bekerwedstrijd SC Genemuiden 2 - VENO 2 afgelast

De bekerwedstrijd die voor vanavond gepland stond tussen SC Genemuiden 2 en VENO 2 in Genemuiden is afgelast wegens de sneeuwval van de afgelopen dagen.

Voor de liefhebbers is de kantine in Genemuiden wel geopend.

Veno 2 houdt geen stand tegen Steenwijkerboys

Een dag na de aankomst van de goedheiligman en zijn vreemdelingenlegioen stond voor Veno 2 de uitwedstrijd tegen Steenwijkerboys op het programma. Trainer Abe de Boer had een goed resultaat op zijn verlanglijstje gezet maar de vraag was of hij afgelopen jaar braaf genoeg was geweest om hiervoor in aanmerking te komen.

Lees meer...

Veno 2 verliest van Dedemsvaart

Zondagochtend 12 november stond voor Veno 2 de thuiswedstrijd tegen SV Dedemsvaart 2 op het programma. Onder leiding van de scheidsrechter met de groene kaart en bij aanvang van een exact geplande regenbui, kon omstreeks half elf de wedstrijd beginnen.

Lees meer...

Veno 2 wint van Protos

T was zondag 10:30 toen het rode leger van trainer de Boer weer mocht optreden voor weer een pracht wedstrijd dit maar tegen VV Protos.

Lees meer...

Nieuwsbrief