Veno 2 houdt geen stand tegen Steenwijkerboys

Een dag na de aankomst van de goedheiligman en zijn vreemdelingenlegioen stond voor Veno 2 de uitwedstrijd tegen Steenwijkerboys op het programma. Trainer Abe de Boer had een goed resultaat op zijn verlanglijstje gezet maar de vraag was of hij afgelopen jaar braaf genoeg was geweest om hiervoor in aanmerking te komen.

Lees meer...

Veno 2 verliest van Dedemsvaart

Zondagochtend 12 november stond voor Veno 2 de thuiswedstrijd tegen SV Dedemsvaart 2 op het programma. Onder leiding van de scheidsrechter met de groene kaart en bij aanvang van een exact geplande regenbui, kon omstreeks half elf de wedstrijd beginnen.

Lees meer...

Veno 2 wint van Protos

T was zondag 10:30 toen het rode leger van trainer de Boer weer mocht optreden voor weer een pracht wedstrijd dit maar tegen VV Protos.

Lees meer...

Veno 2 verliest!

Veno 2 verliest bij Raptim

Zondag 15 Oktober stond voor Veno 2 de lastige uitwedstrijd tegen Raptim 3 op het programma.

Na voor velen een korte nacht, was om 09:00 uur precies het grootste gedeelte van de succes formatie van Abe de Boer keurig op tijd present. Echter was captain Wilco Boltje nog nergens te bekennen, en werd er al gauw achterhaald dat hij zich de avond/nacht ervoor flink had laten gaan bij de Edwin Evers band. Niet gek natuurlijk, want niemand wil daar nuchter naar luisteren. Tenzij je zelf Edwin Evers bent.

Lees meer...

Nieuwsbrief