Veno 2 wint van Protos

T was zondag 10:30 toen het rode leger van trainer de Boer weer mocht optreden voor weer een pracht wedstrijd dit maar tegen VV Protos.

Jammer genoeg werd er snel geconcludeerd dat t een lastige wedstrijd zal worden omdat de tegenstander t wel bekende hesjes en dopjes systeem niet toe paste. Maar de selectie was groot en fit wat alle vertrouwen gaf voor een leuke 3 punten wedstrijd. De wedstrijd begon vanaf Veno kant sterk met een paar kansjes voor Veno met in t bijzonder de 1 op 1 kans voor onze Bonkige spits. Verder bleef vooral de eerste helft vanaf Veno kant zeer goed te wezen en kwamen we langs de lijn er aardig snel achter dat wij voetballend beter waren jammer genoeg werd dit niet opgemerkt door Kieltjo want die was alleen maar druk met de telefoon. Veno wist Protos aardig van t doel af te houden in de eerste helft op een enkel gevaarlijk schot na die precies tussen onze kleine keeper en de lat paste alleen de oplettende heer Alves vond dat deze bal niet over de lijn was en dat zorgde dus voor een 0-0 ruststand. Abe nam in de rust alle tijd om orde op zaken te zetten en haalde imie uit zijn beast mode dit betekende dat er weer ruimte was voor de man met de geniale passing J. Schrijver. De mannen kwamen weer t veld op Veno had na tuurlijk de moet er goed in want ja wie verwacht nou dat Veno punten liet liggen tegen deze ploeg. Toch bleek scoren echter moeilijker te wezen als verwacht dit door de slechte afrondingen of de geweldige reddingen van de keeper van Protos. Echter liet t verlossende doelpunt van Veno niet lang op zich wachten want onze bonkige spits was er weer door maar viel binnen de 16 neer of dit vermoeidheid was of daadwerkelijk een

Overtreding is zullen we nooit weten maar de scheidsrechter gaf hiervoor een penalty. Toen was de vraag wie neemt de verantwoordelijk om Veno op 1-0 te zetten onze handige Aard bleek hier de juiste man voor te wezen en schoot m er perfect in. Veno stond dus voor met nog 30 minuten te spelen. De kansen bleven komen aan Veno kant ook veel van Niels die toch echt een uitstekende wedstrijd speelde. Minuut 70 was t dan zover onze eigen van de beukering werd weer op de brommer gestuurd dit maal wel resulterend in een schot jammer genoeg bleek de techniek van Ruud Hanson toch minder te wezen als de zelf dacht want hij stifte m perfect in de handen van de keeper. T was nog geen 5 minuten later toen Gert-jan(k) de bal bij de middellijn kreeg en begon aan zijn wel bekende sla om was t dan eindelijk t moment dat t m zou lukken vandaag!? Nou u raad t misschien al t antwoord is jahoor veno kwam Op een 2-0. Toen was t moment daar Danny no score begon warm te lopen een geweldig moment na tuurlijk om terug te komen na de nodige blessures. Jammer genoeg duurde t even voordat Danny warm was en zagen we allemaal dat Protos de 2-1 maakte. Maar dat verhinderde Danny niet hij was zelfverzekerd om in te vallen. T moment was toen ook daar minuut 86 kwam Danny erin en kon Niels dan eindelijk aan de zuurstoffles die aan de zijkant weer was geregeld voor hem! De laatste 5 minuten gebeurde er nog weinig en beiden teams zaten al met 1 been in de kantine en wachten op het verlossende fluitje en die kwam einde wedstrijd. Veno won met 2-1 en zet goede stappen na een periode.
Volgende week wacht Dedemsvaart een altijd lastige tegenstander bleek uit de vorige ontmoetingen dus wij hopen weer op gejuich van onze trouwe supporters!

Opstelling: Daniƫl,Thijs,Wilco, Arjen, jeroen,
Imie/Jeroen schrijver 45,Ard-jan, Ruud, John/Roy60, Niels/ Danny86, Gert-Jan.

Schrijver: Stom