• Beste leden, vrijwilligers,

Inmiddels hebben we, inzake de beteugeling van de verdere verspreiding van het Corona virus, allemaal kennis kunnen nemen van de (verregaande) voorgestelde maatregelen van de overheid en de KNVB.

Wij als sv VENO volgen deze richtlijn!!

In die hoedanigheid zijn per direct alle activiteiten op Sportpark De Benten tot nader order stilgelegd/afgelast.

Dat betekent dat alle trainingen en wedstrijden van jeugd en senioren gedurende deze periode afgelast zijn.

Ook verdere geplande (of voorgestelde) activiteiten/bijeenkomsten op ons sportpark komen hiermee te vervallen!

Ongetwijfeld zullen er vele meningen/opinies zijn op dit front. Echter als bestuur van sv VENO hebben wij gemeend er goed aan te doen om de voorgestelde adviezen en richtlijnen ter harte te nemen en deze te zullen volgen.

Het is allemaal erg vervelend en het zijn geen leuke maatregelen natuurlijk, maar we rekenen als bestuur zijnde op jullie begrip in dezen!

Voor het overige gaan wij ervan uit dat een ieder voor zichzelf m.b.t. deze kwestie goede afwegingen maakt en beslissingen neemt voor zichzelf en zijn omgeving.
    En,....hou het nieuws en de adviezen natuurlijk in de gaten.

Laten we met elkaar hopen dat e.e.a. qua genomen maatregelen z’n effect zal sorteren om dit virus een halt toe te roepen.

Als bestuur zijnde zullen wij, wat dit aangaat, ook het nieuws blijven volgen.
    En mocht het nodig of gewenst zijn dan zullen wij aan jullie vanzelfsprekend een update doen toekomen in dit kader!

Vriendelijke groeten,

Namens bestuur sv VENO