• Drietal versterkingen voor VENO 1 selectie(Verloren zonen keren terug in Vollenhove)

  10 jul 2018
 • Drietal versterkingen voor VENO 1 selectie.
  Verloren zonen keren terug in Vollenhove.

  Naast de terugkeer van Roy Visscher (Go Ahead Kampen) zijn er opnieuw een drietal versterkingen voor het vlaggenschip van VENO 1. Sven Buimer komt over van Alcides, Selvin de Boer van CVVO en Gert Anninga sluit aan na een jaar zonder voetbal. Daarnaast heeft ook Gertjan van Limburg aangegeven bij sv VENO te blijven voetballen.

  Sven Buimer (23 jaar)
  Na 12 seizoenen, 9 jaar Flevo Boys en 3 jaar Alcides, keert Sven weer terug op het oude nest. Twee kruisbandoperaties in één jaar hebben mede doen besluiten om terug te keren. De doelstelling is dan ook om in de voorbereiding aan te sluiten en langzamerhand weer speelminuten te gaan maken. Sven kan zowel in de verdediging alsmede op het middenveld uit de voeten.

    

  Selvin de Boer (22 jaar)
  Waar Sven aan het eind van zijn revalidatie is, staat Selvin aan het begin. Onlangs is hij geopereerd aan zijn knie waardoor op hij z’n vroegst in 2019 weer aan speelminuten mag gaan denken. Selvin heeft naast VENO de afgelopen 7 seizoen gespeeld bij Genemuiden (3 jaar), Flevo Boys (1 jaar) en CVVO (3 jaar), zijn voorkeurspositie is spits.

  Gert Anninga (30 jaar)
  De middenvelder annex aanvaller heeft het afgelopen jaar zijn focus gelegd op het afronden van zijn studie met het gewenste resultaat. Inmiddels staat Gert weer te trappelen om weer te gaan voetballen, in het verleden speelde hij ook altijd al bij VENO, zeker niet zonder succes, zo staat Gert op de rand van 50 doelpunten in het shirt van het eerste elftal van de club uit Vollenhove.

  Allen geven ze aan, na het succes van vorig seizoen, erg veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging en om samen met de huidige groep het niveau van sv VENO omhoog te tillen naar minimaal een stabiele 3e klasser, waarin uiteraard ook het plezier een belangrijk onderdeel is.

  Naast deze versterkingen zullen in de voorbereidingen ook enkele A-junioren de kans krijgen om zich te laten zien aan trainer Ton Ernst. Daarentegen heeft Ard-Jan Bredewout besloten om te gaan voetballen met zijn vrienden in een lager seniorenelftal van sv VENO. Ard-Jan nogmaals dank voor je tomeloze inzet de afgelopen jaren!

  De voorbereiding van de selectie start op zondag 12 augustus.