• s.v. V.E.N.O. te Vollenhove organiseert samen met ABS / Vakgarage Groen en HetUitzendBureau.nl Vollenhove wederom een groot regionaal zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght op 11, 12 en 13 januari 2019

  6 dec 2018
 • Op 11, 12 en 13 januari 2019 organiseert sportvereniging V.E.N.O. voor de 26ekeer een regionaal zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght in Vollenhove. Deze indoorhappening onderscheidt zich van de andere zaalvoetbaltoernooien door het Amerikaanse tintje, dat in enkele spelregels zit. Zo wordt tijdens iedere wedstrijd gedurende enkele, van te voren vastgestelde periodes, muziek in de sporthal afgespeeld. Voor de spelende teams is het zaak om tijdens dit muzikale intermezzo te scoren, want ieder doelpunt is op dat moment een dubbelteller. Verder worden op de finaledag de wedstrijden bij gelijke stand niet beslist door de traditionele strafschoppen maar door shoot-outs. De spelers komen dan nadrukkelijk in de schijnwerpers te staan en mogen vanaf de middenstip proberen de concurrerende keeper binnen 5 seconden te passeren. Het publiek waardeert deze extraatjes altijd enorm en voor de spelers is het extra spannend.

  Voorronden op vrijdag en zaterdag, finaleronden op zondag

  De voorronden van het toernooi worden gespeeld op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari van 19.00 tot 22.30 uur. De nummers 1 tot en met 3 van iedere poule plaatsen zich voor de finaledag op zondag 13 januari. Totaal 6 verenigingen gaan dan vanaf 13.30 uur uitmaken, wie winnaar wordt van het regionaal zaalvoetbaltoernooi 2019 van s.v. V.E.N.O. Na het spelen van twee finalepoules staat de strijd om de derde en vierde plaats gepland om ongeveer 16.45 uur. De finale vindt plaats om ongeveer 17.00 uur en de prijsuitreiking zal om 18.15 uur plaatsvinden.

  Muziekaal entertainment door d.j. Mark Donders en zanger Jeen

  Vrijdag- en zaterdagavond zal na afloop van de wedstrijden muzikaal entertainment worden verzorgd door d.j. Mark Donders. Zondagmiddag en -avond zal het muzikaal entertainment worden verzorgd door zanger Jeen.

  Verloting 

  Ook dit jaar is er weer een verloting, waarbij de deelnemers moeten proberen om een balletje zo dicht mogelijk bij de middenstip in de zaal te werpen.

  De organisatie prijst zich zeer gelukkig met de grote belangstelling van de sponsoren voor dit toernooi. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi te organiseren. Wij hopen alle V.E.N.O. sponsors, supporters en vele anderen te mogen ontmoeten tijdens dit weekend in sporthal De Burght.