• Al ettelijke dagen wordt de organisatie van Pegels voor Tegels overladen met vragen over wie nou uiteindelijk het goud pakt en welke klusser zich als grote winnaar van deze helse strijd mag onderscheiden. Nu we met z’n allen weer enige tijd aan huis zitten gekluisterd en de nieuwe corona maatregelen veel VENO vrienden tot wanhoop drijven, achten we het inmiddels onverantwoord nog langer te wachten met de onthulling van de einduitslag. De laatste cijfers van het RIVM laten immers zien dat het reproductiegetal voor zenuwinzinkingen in de buurt van sportpark De Benten de waarde 1 ruim heeft overstegen. Ook is een groep VENO fanaten op het Malieveld gespot om opheldering te vragen over de afloop van deze actie. Daarnaast lijkt het erop dat een kleine groep razende relschoppers van de harde kern maandagnacht om de poort op zoek is geweest naar 1 van de juryleden om verhaal te halen. Voor een ieders veiligheid houden we u daarom niet langer in spanning!

Maar allereerst antwoord op de vraag wat deze ongein de club in totaal heeft opgeleverd. Hierover kunnen we met grote tevredenheid melden dat de vooraf gestelde doelstellingen zijn behaald en al de gaten in de klusbegroting kunnen worden gedicht met het opgehaalde geld. Het totaalbedrag luidt maar liefst 1745 euro en wordt zoals eerder gemeld gebruikt voor: aanschaf van tegels en opsluitband, afvoer van puin en grond, aanschaf van thermostaten en andere diverse kluskosten (voornamelijk klein materiaal en verbruiksartikelen als frikandellen, gevulde koeken en tosti’s).

Dit is een topresultaat en daar zijn we dan iedereen ook erg dankbaar voor. Zeker in deze tijd waarin erg lage kantine inkomsten voor extra druk op de clubkas zorgen, is dit een welkome opsteker voor VENO. Ook heeft dit er aan bijgedragen dat de werkzaamheden inmiddels hun einde naderen. De letterlijke update vanuit het klusteam luidde als volgt:

Laatste gedeelte voor de romneyloods moet er nog in. Parkeerplaats is zo goed als schoon met grond. Puin is wel opgeruimd. Dat is de laatste stand van zaken.