• Pegels voor tegels: update!


  Wie heeft het de laatste tijd nog over de Gouden Televizier ring of Trump vs Biden? Nee, de enige verkiezing die er momenteel nog écht toe lijkt te doen is die van onze VENO klusheld! Want wie o wie gaat er uiteindelijk met die felbegeerde titel vandoor? Pakt Arjen Weijs die prijs of eindigt Peter Been op één?

  Laten we beginnen met de mededeling dat de jury in z'n nopjes is met de resultaten tot op heden. Er is goed gehoor gegeven aan de oproep. Met de vele stemmen en de bijbehorende sponsoring kunnen inmiddels de benodigde thermostaten én 200 meter opsluitband bekostigd worden. Helemaal super! Een ieder enorm bedankt voor zijn of haar bijdrage. Steenrijk zijn we zeker nog niet, behoorlijk wat stenen rijker dus al wel!

  Maar zoals een wijs trainer na een 4-1 nederlaag bij Warga 1 ooit zei; dat was al best koet, maar kan nog wel wat beter. We zijn er voor het mooie dan ook nog niet helemaal.

  Dus mocht je alsnog willen sponsoren, klik dan hier!

  Zodat onze klussers ook de laatste eindjes aan mekaar kunnen knopen.

  Met betrekking tot de competitie van onze klushelden kunnen we kort zijn. Hier begint zich al wel een heel duidelijk beeld af te tekenen van de lokale favoriet, de onomstreden Keizer der Klushelden. Daar waar rond plek 2 echt een nek aan nek race is losgebarsten, steekt er qua voorkeurstemmen wel duidelijk 1 met kop en schouders boven de rest heb uit. De voorkeur van de overgrote meerderheid gaat tot op heden overduidelijk naar 'Geen voorkeur'. Gelukkig ligt plek 2 ligt nog binnen ieders handbereik!

  En dat lijken ook onze deelnemers goed aan te voelen. Zij zetten onverminderd hun beste beentje voor en halen de gekste kapriolen uit om extra stemmen te scoren. Zo heeft de jury tijdens hun vele anonieme observatierondes de volgende opmerkelijkheden geconstateerd:

  • Ene Peter B. werd betrapt tijdens een poging de keuken en doucheruimtes van tegels te voorzien.
  • Ton eist tegen beter weten in zelfs klusjes op in de krappe ruimte onder de vloer. Hij is sindsdien al enkele dagen vermist.
  • Wilko is meermaals ’s nachts op het sportpark aangetroffen terwijl hij al slaapwandelend de lange zijde van het hoofdveld opnieuw probeerde te betegelen. In de loods zijn sloffen, een badjas en een via marktplaats aangeschaft, amper gebruikt bed aangetroffen
  • Arnold laat zien dat hij niet allen van het grove werk is maar óók oog heeft voor detail en is al dagen bezig met een tandenborstel het zand netjes tussen de tegels te krabben.
  • Gerben heeft z'n vader gevraagd naast boerenkool en bloemkool ook bruinkool voor VENO’s trekker in te kopen.
  • Omwonenden klagen steen en been over het feit dat tot in de nachtelijke uurtjes het vrolijke gefluit van Arjen over het sportpark galmt. Ook schijnt hij dagelijks ladingen straatzand vanaf de Zeeuwse kust in zijn overall mee te smokkelen.

  Zullen deze acties nog zorgen voor grote verschuivingen in het algemene klassement? En wie mag zich volgende week in de felbegeerde ‘gouden knielappen’ hijsen? De komende week zal het uitwijzen! Op naar de finale!

  Klik hier, steun VENO en help jouw favoriet aan de titel!