• s.v. VENO 1 zoekt voor het seizoen 2019-2020 een leider(s)/ teammanager(s).

20 apr 2019
  • s.v. Veno 1 is een enthousiast en gemotiveerd team die op dit moment acteert in de 3e klasse en zicht heeft op het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse.

Naast een trainer, assistent-trainer, een verzorger en een assistent-scheidsrechter moet er in de begeleiding van een eerste elftal ook een leider/ teammanager zijn.

Als leider/ teammanager ben je onderdeel van de technische staf en het team.

De taken zijn heel divers, daarom is het belangrijk dat je over communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen beschikt. Je zorgt er onder andere voor dat alle randvoorwaarden goed zijn verzorgd zodat de spelers optimaal kunnen presteren en de trainers worden ontlast. Wensen en vragen vanuit staf en spelers maak je kenbaar via de juiste kanalen binnen de club en help je mee bij het organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen.

Daarnaast onderhoud je de contacten met de seniorencommissie en denk je mee met het aandragen van oplossingen om (de aansturing van) de organisatie binnen de club te verbeteren.

Kortom, houd je van voetbal, vind je organiseren en co├Ârdineren leuk en wil je samenwerken, meehelpen en meedenken binnen de staf en spelers van onze club. Dan nodigen we je uit om je interesse kenbaar te maken.

De functie kan eventueel in duo uitgevoerd worden.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die jij of wij zouden kunnen benaderen, mag je contact opnemen met Edwin van der Linde (Senioren Commissie) 0610400717 of per mail via mail: senioren@sv-veno.nl