• HENK BUIMER HOOFDTRAINER 2e Seizoenshelft 2019-2020

  Henk Buimer is tot het einde van het seizoen de trainer van het 1e van sv VENO. Het bestuur en de seniorencommissie heeft daarmee in haar ogen een uitstekende vervanger aangesteld na het op non-actief stellen van Dennis van den Driessche. Vollenhovenaar Buimer is geen onbekende voor VENO, die eerder de 1e selectie tussen 2006 en 2011 ook al onder zijn hoede had. Onder Buimer wist VENO voor het eerst in haar historie te promoveren naar de 3e klasse van het zondagvoetbal.

  Buimer is momenteel nog werkzaam als assistent bij 1e klasser WHC uit Wezep en zal met ingang van volgend seizoen als eindverantwoordelijke fungeren bij 4e klasser sv Zalk. Bestuur en seniorencommissie zijn Buimer zeer erkentelijk de club te willen helpen in de tweede seizoenshelft.

  Bestuur en seniorencommissie wensen Henk veel succes toe de komende periode in de strijd om handhaving in de 2e klasse te bewerkstelligen!

   

  MARCEL POST HOOFDTRAINER Seizoen 2020-2021

  Met ingang van seizoen 2020-2021 wordt Marcel Post de nieuwe hoofdtrainer bij sv VENO. Na zorgvuldige afstemming met enkele spelers waren het bestuur en de seniorencommissie er snel uit.

  Marcel Post, woonachtig in Vollenhove, is net als Buimer geen onbekende voor VENO. Momenteel is Post hoofdtrainer van 1e klasser DOS Kampen waar hij ook volgend jaar actief zal zijn.

  Deze combinatie van DOS Kampen en sv VENO voor volgend seizoen bezorgd Post ook de nodige ervaring om toegelaten te worden tot de opleiding UEFA-A.

   

  Wij heten Post hartelijk welkom bij sv VENO en hebben alle vertrouwen in een mooie en succesvolle samenwerking!

   

  Bestuur en seniorencommissie sv VENO