• V.E.N.O. 2 niet naar de finalepoules van zondagmiddag.

V.E.N.O. 2 is er niet in geslaagd om de finalepoules te bereiken in het eigen zaalvoetbaltoernooi. V.E.N.O. 2 won van Lemmer, maar verloor de overige 3 wedstrijden van S.V.M., Meppel en Olde Veste A, waarvan 2 wedstrijden 5 seconden voor tijd. S.V.M. was duidelijk het betere team deze avond en werd 1e in de poule, gevolgd door Meppel 2 en Olde Veste A.

Lemmer verloor alle 4 wedstrijden en werd laatste in de poule.

V.E.N.O. 2 en Lemmer dus uitgeschakeld.

S.V.M., Meppel 2 (NEMO) en Olde Veste A naar de finalepoules. Zondagmiddag worden de finalepoules van dit toernooi gespeeld.

Om 13.30 uur wordt begonnen met de wedstrijd Kraggenburg tegen NEMO, gevolgd door .S.V.M teggen V.E.N.O. 1

• s.v. V.E.N.O. te Vollenhove organiseert samen met HetUitzendBureau.nl Vollenhove en drukkerij Bijzonderdruk weer een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght op 10, 11 en 12 januari 2020

Op 10, 11 en 12 januari 2020 organiseert sportvereniging V.E.N.O. voor de 27 e keer een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Burght in Vollenhove. Deze indoor happening onderscheidt zich van de andere zaalvoetbaltoernooien door het Amerikaanse tintje, dat in enkele spelregels zit. Zo wordt tijdens iedere wedstrijd gedurende enkele, van te voren vastgestelde periodes, muziek in de sporthal afgespeeld. Voor de spelers is het zaak om tijdens dit muzikale intermezzo te scoren, want ieder doelpunt is op dat moment een dubbelteller. Verder worden op de finaledag de wedstrijden bij gelijke stand niet beslist door de traditionele strafschoppen maar door shoot-outs. De spelers komen dan nadrukkelijk in de schijnwerpers te staan en mogen vanaf de middenstip proberen de concurrerende keeper binnen 5 seconden te passeren. Het publiek waardeert deze extraatjes altijd enorm en voor de spelers is het extra spannend.

De voorronden van het toernooi worden gespeeld op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari van 19.00 tot 22.30 uur. De nummers 1 tot en met 3 van iedere poule plaatsen zich voor de finaledag op zondag 12 januari. Totaal 6 verenigingen gaan dan vanaf 13.30 uur uitmaken, wie winnaar wordt van het regionaal zaalvoetbaltoernooi 2020 van sportvereniging V.E.N.O. Na het spelen van twee finalepoules staat de strijd om de derde en vierde plaats gepland om ongeveer 16.45 uur. De finale vindt plaats om ongeveer 17.00 uur en de prijsuitreiking zal om 18.15 uur plaatsvinden. Vrijdag- en zaterdagavond zal na afloop van de wedstrijden muzikaal entertainment worden verzorgd door d.j. Mark Donders.

Zondagmiddag en -avond zal het muzikaal entertainment worden verzorgd door dj. Danny Lucassen.

Ook dit jaar is er weer een verloting, waarbij de deelnemers moeten proberen om een balletje zo dicht mogelijk bij de middenstip in de zaal te werpen.

De organisatie prijst zich zeer gelukkig met de grote belangstelling van de sponsoren voor dit toernooi. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi te organiseren.

Wij hopen alle V.E.N.O. sponsors, supporters en vele anderen te mogen ontmoeten tijdens dit weekend in sporthal De Burght te Vollenhove