• Zaterdag moest VENO 3 tegen de NR 3 van de competie, wetende dat het onverwachts vorige week al kampioen was geworden.

De organisatie heeft daarom veel aandacht kunnen besteden aan de voorbereidingen naar de wedstrijd, zo waren de tenues al netjes klaar gelegd in de kleedkamer en was er een spring kussen geregeld, tijdens de wedstrijd konden de kinderen gesminkt worden.

De verassing voor de spelers was groot toen ook de kinderen van de voetballers ineens aanwezig waren. Bij opkomst van de spelers mochten de kinderen meelopen het veld op en dit werdt met grote vreugde beleefd.

De wedstrijd werd makkelijk gewonnen met 5-0, zoals het eigenlijk al de hele competie gaat, want met alle punten in de pocket heeft SV VENO 3 dus nog nooit een punt verloren, met nog 1 wedstrijd te gaan kan SV VENO 3 dus alle punten pakken.

Na de wedstrijd werd SV VENO 3 in stijl gehuldigd en werd de schaal uitgereikt, na een paar foto's is het team met veel lawaai op de "platte kar" Vollenhove rond gereden, het feestje daarna heeft nog vele uren geduurd.