• sv VENO richt sponsorcollectief op onder de naam VENO’s Collectief!

VENO is trots te kunnen melden dat er maar liefst 11(!) bedrijven bereid zijn gevonden om een sponsor collectief op te richten onder de naam VENO’s Collectief. Elf ondernemers die samen optrekken om de vereniging te ondersteunen betekent voor VENO een nieuwe vorm van samenwerken. Het enthousiasme van de sponsoren, de continuïteit die het biedt en draagvlak creëren is voor VENO een fantastische kans.

Dit collectief is tot stand gekomen toen de sponsorcommissie noodgedwongen opzoek moest naar een nieuwe sponsor voor het eerste elftal. Met het oprichten van VENO’s Collectief wordt de gehele selectie (VENO 1 & 2) in het nieuw gestoken, maar is dit ook vooral bedoeld om de gehele club een stap verder te helpen. Het collectief zorgt er onder andere voor dat VENO in de toekomst meer kan investeren in de jeugd en financieel gezonder wordt. De overeenkomsten worden gesloten voor een periode van 5 jaar.

sv VENO wil de sponsoren wat terug geven door ze op het sportpark te presenteren als hoofd sponsoren, maar ook in de vorm van een netwerkclub.

Als club zijnde kunnen we dan ook met trots vermelden dat de volgende bedrijven deelnemen;

Holweg, Mode en Pasvormschoenen (Vollenhove)
    Slagerij Heetebrij (Vollenhove)
    Poelsema Veldwerkbureau (Vollenhove)
    Mijnontruimer.nl (Vollenhove)
    Schilders- en glaszettersbedrijf Drok, Decorette en Hubo (Vollenhove)
    RegioBank Sinke (Vollenhove)
    Vriend Bralten Sport (Meppel)
    Bar Saantje (Vollenhove)
    BijzonderDruk (Steenwijk)
    Rokemp Motoren (Vollenhove)
    Kleene Trading (Vollenhove)

De voorbije weken werden de nieuwe overeenkomsten bekrachtigd en bijbehorende shirts uitgereikt aan de sponsoren. Het oprichten van dit collectief onderstreept de opmars waar VENO de laatste jaren mee bezig is. VENO wordt meer en meer weer een bloeiende vereniging. Sportieve prestaties gaan hand in hand met gezelligheid en onderlinge verbinding. VENO’s Collectief past daar precies bij en biedt mogelijkheden tot het creëren van voldoende faciliteiten voor alle leden.

In een later stadium zullen alle bedrijven voorgesteld worden op onze facebookpagina.

(https://www.facebook.com/svVENO).

Ook zijn er mogelijkheden tot het toetreden van het collectief. Voor meer informatie hierover kan er contact worden opgenomen met de sponsorcommissie van sv VENO via sponsor@sv-veno.nl